Wilink Selection, uitzonderlijke vastgoedprojecten van Wilink

Wie voor Wilink Selection kiest, kiest voor kwaliteit en zekerheid. We bieden investeerders uitsluitend vastgoed dat aan onze én uw selectiecriteria voldoet.

Met ons kwaliteitslabel maken we investeerders in één oogopslag duidelijk dat de geselecteerde vastgoedprojecten aan de strengste selectiecriteria voldoen. Onze expertise, een persoonlijke aanpak en uitgebreid lokaal netwerk van exclusief investeringsvastgoed zijn uw beste garantie voor een investering op uw maat, met oog voor een optimale opbrengst. Zo gaan we te werk. 

 • 1 - Financieel actieplan op maat

  Alles begint met een persoonlijk gesprek. Wat zijn uw mogelijkheden? En wat wilt u bereiken? Samen stellen we een actieplan op.

 • 2 - Duidelijke doelen definiëren

  Wilt u verkopen na 10 of 15 jaar? Een duidelijk doel vooropstellen is belangrijk. Zo verkoopt u later met het hoogste rendement.

 • 3 - Het juiste pand kiezen

  Het juiste pand kiezen is cruciaal. Daarom selecteren we alleen vastgoed waarvan het materiaalgebruik, de bouwstijl, de afwerking en energieprestaties van het allerhoogste niveau zijn. De locatie is ook nooit toevallig gekozen, maar houdt altijd rekening met de huidige marktsituatie en toekomstige prijsevoluties. 

 • 4 - Uw aankoop financieren

  Wij regelen met plezier de financiering van uw aankoop. Met kennis van zaken en steeds op uw maat!

 • 5 - Verhuren zonder zorgen

  Uw private eigendom beheren en laten renderen vergt heel wat tijd. Daarom nemen wij alle administratieve, technische en financiële beslommeringen eigen aan het beheer en de verhuur van uw eigendom graag van u over. Zo kan u zonder zorgen investeren!

 • 6 - Beslissen op basis van feiten

  Beleggen in vastgoed is anders dan vastgoed kopen. Investeren doet u met uw verstand, op basis van feiten en cijfers. Emoties komen hier niet bij kijken. Zo kunt u het pand straks zonder hartzeer weer verkopen. 

Wilink Selection is de perfecte garantie voor investeerders die op zoek zijn naar het beste vastgoed met een optimaal rendement.

Bekijk onze projecten of contacteer ons voor een persoonlijk gesprek

Hoe kunnen we u helpen?

Zorgeloos investeren in vastgoed? We zoeken samen met u het pand en de service die het best bij u past.

Contacteer mij voor meer info

Bel ons op +32 78 05 20 55

Wilink Real Estate
3Square Village
Rijvisschestraat 124
9052 Gent
Contacteer ons

Wilink Real Estate nv - Rijvisschestraat 124, 9052 Gent - BCE 0861.913.591 RPM Gent