Waarom investeren in vastgoed?

Er zijn heel wat goede redenen om in vastgoed te investeren. Maar als u uw geld zorgeloos wilt beleggen in een opbrengsteigendom gaat u best niet over één nacht ijs.

Denkt u eraan om uw geld te investeren in vastgoed? Wilink adviseert u persoonlijk en met kennis van zaken welk pand voor u de meest interessante belegging is. We geven u enkele overtuigende argumenten. 

 • Spreid uw vermogen

  U stopt uw vermogen best niet in één spaarpot. Kies voor verschillende investeringen en beleggingen, met vastgoed als een belangrijke pijler. Uw vermogen spreiden is het beste middel tegen onvoorziene omstandigheden.

 • Perfect wapen tegen inflatie

  De vastgoedprijzen blijven stabiel en gaan zelfs nog in stijgende lijn. Tegelijk wordt zelf bouwen alsmaar duurder. Door uw geld te investeren in vastgoed kunt u uw voordeel doen bij deze evolutie en een mooie winst opstrijken. Omdat huurprijzen worden geïndexeerd, zijn uw opbrengsten bovendien steeds beschermd tegen inflatie.

 • Slim financieren

  Het is vaak erg voordelig om voor de financiering van uw investering een lening af te sluiten. Door een krediet af te sluiten, kan u een hoger rendement halen dan wanneer u het pand volledig financiert met eigen middelen. Lenen was bovendien nog nooit goedkoper.

 • Belastingvoordeel

  Met een slimme fiscale structuur geniet u van een optimaal belastingvoordeel. Naast de huurvoordelen betaalt u vaak ook geen meerwaardebelasting bij de verkoop van uw onroerend goed. En met een verstandige aanpak bewijst u de volgende generatie een goede dienst op vlak van successie.

 • Veilig beleggen

  Vastgoed is niet zo gevoelig voor beursschommelingen als aandelen. Investeren in vastgoed is en blijft dus een stabiele investering.

Wilink Selection is de perfecte garantie voor investeerders die op zoek zijn naar het beste vastgoed met een optimaal rendement.

bekijk onze projecten of contacteer ons voor een persoonlijk gesprek

Hoe kunnen we u helpen?

Zorgeloos investeren in vastgoed? We zoeken samen met u het pand en de service die het best bij u past.

Contacteer mij voor meer info

Bel ons op +32 78 05 20 55

Wilink Real Estate
3Square Village
Rijvisschestraat 124
9052 Gent
Contacteer ons

Wilink Real Estate nv - Rijvisschestraat 124, 9052 Gent - BCE 0861.913.591 RPM Gent