Roobeekpark, Ardooie

Roobeekpark is een residentieel domein in het groene hart van het landelijke Ardooie. Het woonproject met 39 appartementen is een slimme keuze voor iedereen die met een gerust hart wil investeren in vastgoed. De comfortabele 1-, 2- en 3-slaapkamerunits zijn voorzien van alle comfort en de terrassen kijken uit over de uitgestrekte velden. Een groen kader, vlak bij winkels, invalswegen en openbaar vervoer; Roobeekpark is een gedroomde locatie voor jong en oud!

Vraag infopakket aan

Slimme investering

Een appartement in Roobeekpark is een investering met veel mogelijkheden. Ten eerste zou u het kunnen verhuren met een beoogd huurrendement van 2,7%. Maar u kunt er ook zelf in komen wonen of uw (klein)kinderen er laten intrekken. Het grote voordeel is dat zowel jong en oud zich thuis zal voelen in Ardooie.

Levensloopbestendig wonen

Roobeekpark is voorzien op levensloopbestendig wonen. Dit wil zeggen dat u kunt investeren in appartementen met optionele diensten. U kunt er op uw oude dag dus blijven wonen en eventueel gebruikmaken van de beschikbare zorg en diensten, maar die keuze is volledig aan u. Op het domein vindt u bovendien assistentiewoningen en een woonzorgcentrum. In Roobeekpark is het dan ook aangenaam wonen in elke fase van uw leven.

Groene oase op wandelafstand van het centrum

De locatie verenigt het beste van 2 werelden: een rustige groene omgeving én de nabijheid van winkels, invalswegen en openbaar vervoer. Robeekpark ligt tussen de velden, zodat de appartementen een uniek uitzicht hebben. Op een steenworp afstand vindt u bovendien provinciaal domein ’t Veld; een 44 hectare groot natuurgebied.

Wilink Real Estate nv - Rijvisschestraat 124, 9052 Gent - BCE 0861.913.591 RPM Gent