Central Gardens, Anderlecht

Central Gardens is een sociaal vastgoedproject in een groene wijk van Anderlecht. Het woonproject met 6 gebouwen bestaat uit 134 appartementen, bestemd voor verhuur via een sociaal verhuurkantoor. De 1-, 2-, 3-, 4- en 5 slaapkamerunits zijn voorzien van alle comfort en de terrassen kijken uit over de prachtige binnentuin. Central Gardens bevindt zich in een groene en kindvriendelijke wijk van Anderlecht, op wandelafstand van winkels en openbaar vervoer.

Duurzame investering

Omdat een sociaal verhuurkantoor (SVK) optreedt als huurder van deze appartementen, bent u als eigenaar verzekerd van een huurcontract  op een termijn van 30 jaar *. U ontvangt dus maandelijkse huurinkomsten vanaf de oplevering. Het gemiddelde huurrendement is 2,75% (incl. btw, excl. kosten).

Sociale verhuur

Naast huurinkomsten vanaf de oplevering, geniet u ook van andere voordelen bij verhuur aan een sociaal verhuurkantoor. Omdat het SVK optreedt als huurder, hoeft u behalve het herstellen van de normale slijtage geen onderhoud uit te voeren. Het sociaal verhuurkantoor moet na afloop van het contract uw appartement in oorspronkelijke staat overdragen. Daarnaast hebt u nog andere financiële voordelen: u betaalt geen makelaarskosten, minder onroerende voorheffing én u hebt onder bepaalde voorwaarden recht op renovatiepremies en -subsidies.

Groene long vlak bij het centrum

De naam zegt het zelf: Central Gardens is een groen hart midden in de stad. Het woonproject ligt tussen de parken en tuinen van Anderlecht, in een rustige en kindvriendelijke buurt. Winkels, scholen en openbaar vervoer vindt u op wandelafstand en het centrum van Brussel is nauwelijks 5 km verwijderd van Anderlecht.

Hoe kunnen we u helpen?

Zorgeloos investeren in vastgoed? We zoeken samen met u het pand en de service die het best bij u past.

Contacteer mij voor meer info

Gratis vastgoedadvies?

Bekijk hier onze infosessies in uw buurt! 

Wilink Real Estate nv - Rijvisschestraat 124, 9052 Gent - BCE 0861.913.591 RPM Gent