Au Fil des Grands Prés, Bergen

Locatie is alles bij vastgoed. Het nieuwbouwproject Au Fil des Grands Prés is op dat vlak een schot in de roos. Het is een unieke opportuniteit voor wie wil investeren in een stad in volle beweging: Bergen.

Duurzame investering

De appartementen en studio’s die Wilink selecteerde in dit nieuwbouwproject zijn bewust gekozen in functie van duurzaam wooncomfort. De gebruikte bouwmaterialen zijn van een hoge kwaliteit en de 1, 2 en 3 slaapkamerappartementen en studio’s worden ‘sleutel-op-de-deur’ opgeleverd: de keuken is volledig uitgerust, net als de badkamer; de vloer- en schilderwerken zijn gedaan en alle lichtarmaturen en aansluitingen voor water, gas en elektriciteit zijn aanwezig (en gekeurd). In de aankoopprijs zijn ook een buitenparkeerplaats en een plaats voor fietsen inbegrepen.

Aantrekkelijke prijzen

In vergelijking met andere projecten in de omgeving en rekening houdend met het niveau van architectuur en afwerking is de prijszetting van het vastgoed meer dan marktconform (ca. € 2.150/m²).

Verhuren zonder zorgen

Uw private eigendom beheren en laten renderen vergt heel wat tijd. Daarom nemen wij graag alle administratieve, technische en financiële beslommeringen van u over. Als ervaren beheerder stemt Wilink Real Estate uw belangen af op die van uw huurder(s) en zorgen we voor een zo hoog mogelijk rendement.

Wilink Real Estate nv - Rijvisschestraat 124, 9052 Gent - BCE 0861.913.591 RPM Gent