De troeven van Wilink Selection

 • Gratis* én vrijblijvend vastgoedadvies!
 • Zorgvuldig geselecteerd aanbod voor elk budget
 • Persoonlijke begeleiding, ook na de verkoop
 • Optimaal rendement & groot verhuurpotentieel
 • Geen zorgen over verhuur & beheer

*Aanbod gratis advies is geldig tot en met 15 december! 

Gratis vastgoedadvies? ook voor u!

Contacteer ons, geheel vrijblijvend, voor een eerste kennismaking en gratis advies. 

Investeren in vastgoed is voor iedereen toegankelijk

Spaarboekjes en andere traditionele beleggingsformules brengen nauwelijks nog iets op. Daarom is investeren in vastgoed interessanter dan ooit voor een breed publiek! Maar hoe begint u eraan? Welk pand is voor u de beste investering? Hoeveel kapitaal heeft u nodig? Zou u beter lenen, of niet? Wie regelt de verhuur van uw aankoop? En wat doet u er later mee? Kortom, hoe investeert u zonder zorgen in vastgoed en haalt u er het maximum uit?

 • Breng uw wensen in kaart met een expert

  Investeren in vastgoed is vandaag voor iedereen weggelegd. Vast ook voor u, al beseft u dat misschien nog niet. Om u dat duidelijk te maken en te laten ontdekken wat er allemaal kan, brengen we eerst uw persoonlijke wensen in kaart. Dat doen we gratis en volledig vrijblijvend. Bij u thuis of bij ons op kantoor. Zo ziet u meteen wat er voor u mogelijk is. 

 • Vastgoed voor u geselecteerd

  Bent u ervan overtuigd dat vastgoed voor u de juiste keuze is? Dan kijken we met u welke locatie en welk type pand in uw geval het beste rendement opbrengt. Een studentenkamer, appartement of assistentieflat? In Leuven, Brussel, Gent of Brugge? In functie van uw middelen en toekomstplannen begeleiden wij u doorheen het hele aankooptraject.  

 • Laat uw vastgoed renderen

  Snel rendement is belangrijk. Toch verliezen we ook de lange termijn nooit uit het oog. Na de aankoop blijven we uw investering van nabij opvolgen. We helpen bij een vlotte verhuur en verzorgen het beheer van uw pand. Wilt u het later verkopen, schenken aan uw kinderen of er zelf in gaan wonen? Alles is bespreekbaar. Onze deur staat altijd voor u open!

Wilink Selection, vastgoed met een kwaliteitslabel

Wie voor Wilink kiest, kiest voor kwaliteit en zekerheid. Met het kwaliteitslabel ‘Wilink Selection’ willen we dat extra benadrukken. Het maakt investeerders in één oogopslag duidelijk dat het vastgoed aan de strengste selectiecriteria voldoet en op maat van de investeerder wordt geselecteerd.